Hitchcock kiinnosti hämeenlinnalaisia

IMG_0641_2.jpgIstuin tämän yön alkutunteina elokuun salaperäisessä pimeydessä Aulangon Graniittilinnassa taidetoimikunnan ja kesäyliopiston järjestämässä Hitchcock Aulangolla  -tapahtumassa. Valkokankaalla pyöri Hitchcockin Vertigo, elokuva, joka jättää katsojan tulkinnalle tilaa.

Saamani tiedon mukaan ennakkoon lipun varanneita oli 130. Paljon ei katsomosssa ollut tyhjiä paikkoja. Seminaarissa luennoi elokuvaprofessorimme Peter von Bagh, jota en ikinä väsy kuuntelemaan. Hänen alustuksensa ansiosta tein uusia kiinnostavia havaintoja elokuvasta, ja itsestäni katsojana.

Elokuvatapahtumaan liittyneestä elokuvakerhojen tapaamisesta ja kaikesta elokuvapolitiikkaan liittyvästä kirjoitan myöhemmin lisää, kun ajatus on selkeämpi.  Tässä vain  kiitokset järjestäjille erinomaisesta ideasta ja muutama kuva, jotka välittävät tunnelmia paikan päältä.

IMG_0636_21.jpg

IMG_0638.jpg

IMG_0646_2.jpg

IMG_0647_2.jpg

IMG_0640_2.jpg

Jätä kommentti

css.php