Soihtu kipinöi Verkatehtaalla

IMG_0663_3.jpgRunoklubi Soihtu energisoi arjen tallaajan eilisiltana. Sinä, jota en tavannut, olisit vielä mahtunut  tyhjälle istuimelle, lempeiden valojen siimekseen perimmäisten ajatusten, äänimaiseman ja kielen kauneuden parituntiseen hetkeen.

En onnistu välittämään sinulle tilaisuuden tunnelmaa, en kuulemiani monimerkityksisiä sanoja, virikkeitä, jotka liimautuivat hioutumaan päähäni, sydämeeni, sieluuni. Ihmettelen, miten altis olen sanataiteelle, miten vastustamattomasti se minua puhuttelee ja saa olemaan joku.

Ystävät tulivat tervehtimään, kyselemään kuulumisia, mutta olisin voinut istua illan yksinkin, vain sanoista juopuneena. Elämyscoctailin tarjosivat runoilija Juha Kulmala, filosofi Eero Ojanen Hattulasta, Sekametsä-orkesterin Mikko Myllyniemi Helsingistä ja Kai Kyösti Kaukovalta Hämeenlinnasta sekä 12. runokokoelmansa tilaisuudessa julkistanut runoilija Anne Hänninen Hämeenlinnasta.

IMG_0663_3.jpg

Kaikki olivat vakuuttavia esiintyjiä. Illan ohjelma oli hyvin suunniteltu. Loistavaa, että Kanta-Hämeen kirjailijayhdistys aktiivisine toimijoineen järjestää runo- ja kirjallisuusklubeja ja tuo näin esille myös alueemme omaa osaamista. Suisto on erinomainen paikka runotapahtumille, joista seuraava Poetry Slam on muuten la 17.10. klo 18.30. Nähdäänkö? Vai tuletko peräti esiintymään?

IMG_0659.jpg

Kommentti artikkeliin “Soihtu kipinöi Verkatehtaalla”
  1. Maria sanoo:

    Ihana kuvaus, Ulla! Sääli, etten ehtinyt paikalle.

Jätä kommentti

css.php